Ik wil iets van je lenen

Hallo, ik ben Jan en wil iets van je lenen.

Geen kopje suiker, geld of je fiets maar ik leen het liefste je emoties en je gevoel.

Waarom? Omdat ik ze ik ze bij mij niet kan vinden, ze zijn al een aardige tijd weg en ik weet me soms geen raad met mijzelf door de leegte die diep van binnen mijn leven bepaald.

Ik leen het maar voor even, als jij lacht doe ik dat ook en ik voel je tranen als jij verdrietig bent of als het leven even tegen zit en ik zorg ervoor dat je het onbeschadigd weer terug krijgt.

Het kost jou niets en je doet er mij een ongelofelijk plezier mee zodat ik via jou kan ervaren wat er bij mij niet of nauwelijks meer is, ik ben het ergens onderweg in mijn leven kwijt geraakt.

Ik zal er zuinig mee omgaan, alvast bedankt.

Groeten Jan.

Hallo, ik ben Jan en mijn hoofd zit vol.

Vol met stemmen en identiteiten van een heel divers gezelschap.

Sommige helpen en anderen vernietigen alle gedachtes die ooit van mij waren en zorgen dat ik steeds verder verwijderd raak van mijn eigen gevoel en identiteit.

Door een nare jeugd hebben deze stemmen nooit geleerd hoe een gangbaar mens moet denken en wat anderen van mij mag verwachten, het is grillig en onvoorspelbaar en mijn invloed word alleen maar minder in plaats van het gewenste meer.

De hulp die ik krijg brengt me soms alleen maar verder weg en het verlangen naar hoe ik ooit moet zijn geweest word elke dag alleen maar groter.

Ik geef natuurlijk niet zomaar op, ik zoek verder en vraag mijn stemmen om terug te gaan naar een ver verleden, op zoek naar mijzelf.

Groeten Jan

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 64919846
Btw: 8559.03.351.B.01


webdesign: MM IT Solutions International - Lars Wierenga