Soep, Stemmen

Soep,

Je leven is eigenlijk te vergelijken met het maken van een pan soep.

Je begint als water en je ouders voegen steeds meer ingrediënten om zo een krachtige bouillon als basis voor de rest van je soep te creëren.

Daarna voegen vriendschappen, school en werk dingen toe waarmee je de soep af kunt maken, de een houd van een gebonden gevulde soep terwijl de ander weer liever een heldere soep heeft waarin je alle ingrediënten goed kunt zien.

Om de soep af te maken kun je er verder nog wat zout, peper of Maggie toevoegen en hopelijk ben je dan tevreden over jou eigen soep.

Helaas voor mij hadden mijn ouders weinig toe te voegen zodat mijn basis een waterig en flauw watertje was geworden en gelukkig heb ik later zelf wel wat kunnen toevoegen en improviseren maar door het ontbreken van een goede basis is het nooit geworden wat ik eigenlijk wilde zijn, daar helpt zelfs geen hele fles Maggie tegen.

Stemmen.

Stemmen in mijn hoofd uit een ver verleden verdringen alle gedachtes uit mijn gevoel.

Verloren is mijn ziel, het verleden is de winnaar van een onzekere toekomst en pijn die het wint van geluk en verdriet is belangrijker dan een onzekere glimlach.

Doelen onhaalbaar en de nacht die sterker is dan het ochtendgloren vormen een vast ritueel zonder uitzicht op beter.

Donkere wolken voeren en strijd tegen het zonlicht en een ijzige wind verdringt het laatste stukje warmte met het grootste gemak van de wereld die steeds wreder zal gaan worden.

Herken je een depressie, zoek dan alsjeblieft de juiste hulp, je bent niet alleen.

 

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 64919846
Btw: 8559.03.351.B.01


webdesign: MM IT Solutions International - Lars Wierenga