Ik ben Jan

Hallo, mijn naam is Jan en in mijn ogen is het leven een reis.

Sommige mensen reizen vrolijk met je mee en anderen doen dat weer met tegenzin, sommige reizen lang mee en anderen slechts een stukje.

Soms heb je kinderen op de achterbank en soms huisdieren, allemaal om je reis zo makkelijk en mooi mogelijk te maken.

Soms sla je linksaf en op een ander moment kies je duidelijk voor rechts of gewoon rechtdoor en soms pak je de snelweg en weer een ander houdt mee van het tussendoor weggetje.

Ik zelf sta al een tijdje voor een moeilijk kruispunt en weet me echt geen raad, teruggaan is geen optie en de wegen links en rechts zijn allemaal te bochtig en daardoor erg lastig, ik mis het overzicht.

De weg rechtdoor lijkt het meest logisch maar die is mistig en ondoorgrondelijk, tevens word er aan die weg gewerkt.

Wat zou jij doen?
Groeten Jan

Ik ben Jan en kan heel goed liegen.

Als je aan mij vraagt hoe het met mij gaat kan ik altijd net doen alsof het heel goed gaat, lachend vertel ik je hoe gelukkig ik ben en hoe ik alles uit en in mijn leven als geweldig ervaar.

Ik laat je geloven dat ik altijd de juiste beslissingen evenwichtig kan nemen en gebaseerd op uitstekende argumenten.

Je zal geloven dat ik oprecht ben en als mens kom ik uitermate sociaal over en je zal geen moment6vermoeden dat er onder dit bedrieglijke masker een ware hel schuil gaat van een bang en onzeker iemand met een waslijst aan psychische klachten en die er ongelofelijk van kan balen dat ik niet gewoon eerlijk kan zijn.

Liegen en bedriegen heeft van mij een ander mens gemaakt, zo anders dat ik nauwelijks nog weet wie ik eigenlijk echt ben.

Wil je reageren? Laat je bericht hier onder en ik kom er bij je op terug

Groeten Jan

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 64919846
Btw: 8559.03.351.B.01


webdesign: MM IT Solutions International - Lars Wierenga