Het vlammetje van m’n hart

In mijn hart brand een vlammetje, heel klein en het geeft niet zoveel warmte als een groot vuur maar ik ben er meer dan blij mee.

VlammetjeDat vlammetje geeft licht en laat me waken over alles wat zich in mijn hart afspeelt en waardoor ik onderscheid kan maken tussen goed en kwaad en licht en donker.

Dit kleine vlammetje stel me in staat om vriendschappen te bewaren en het laat me inzien dat niet alles in deze knotsgekke wereld slecht is.

Dit kleine vlammetje kan hopelijk ooit weer een groter gaan branden voor mensen zoals jij want jij bent zeker de moeite waard.

 

Het regent in mijn hart, het waait in mijn hoofd en een ijskoude winterbries laat mijn spieren verstijven.

Tijdens een depressie kruip je het liefste terug in je veilige schulp om zo te ontsnappen aan de hele wereld en alles lijkt onbelangrijker dan ooit ervoor.

Ik wil vluchten, rennen naar een nieuwe wereld om daar volkomen opnieuw te kunnen beginnen en om daar dan een betere start te kunnen maken .

Ik voel me nu schuldig omdat het lijkt alsof ik geen mooie momenten ken of ooit geen gelukkige periodes heb gekend, dat is natuurlijk niet waar.

Het is alleen zo oneerlijk dat de zware momenten zo zwaar wegen en dat narigheid het altijd lijkt te winnen van fijne gevoelens.

Depressies zijn sluipmoordenaars die nietsontziend je gedachtes keihard beïnvloeden,

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 64919846
Btw: 8559.03.351.B.01


webdesign: MM IT Solutions International - Lars Wierenga