Banner inshare2.jpg

Aanmelden woef lidmaatschap

 

Wat fijn dat je je wilt gaan aanmelden voor Woef.

We zijn nog volop in ontwikkeling, dat wil niet zeggen dat het geen je nu besteld niet werkt.
Het wil alleen zeggen dat er voortdurend nieuwe dingen zullen worden toe gevoegd aan het product.
Waar je nu voor betaald is het basis woef pakket zoals het beschreven staat.
Er komen dus in (de nabije) toekomst nog een aantal gratis applicaties bij en er zullen ook applicaties ontwikkeld worden waar extra kosten aan verbonden zijn.

Als je op deze link klikt kom je op de pagina waar je je kunt aanmelden als tester voor ons test panal, je kunt dan 2 tot 4 maanden gratis gebruik maken van Woef zoals die nu is, en je helpt ons, met feetback en en vult af en toe een vragen formulier in die gaan over Woef zoals die is en over de nieuw te ontwikkelen producten.

Aanmelden voor het Test-panel van Woef

Of als je gelijk betalend lid wilt worden vanaf € 142,44 per jaar. Dat is nog geen € 12,= per maand (€ 11,87 om precies te zijn) of een maandelijks termijn van € 14,87

Wat krijg ik daarvoor:

  1. Je persoonlijke pagina waar jij je eigen checkpoints kunt aan- en af-zetten of veranderen.
  2. Je kunt 1 persoonlijke Pep koppelen, (dit is de persoon die jij wilt dat gewaarschuwd wordt wanneer het systeem constateert dat het met jou niet goed gaat. (Pep staat voor Pursonal engaged people)
  3. Als je een smartphone hebt kun je de Woef-app downloaden. Hiermee kun je na het invullen van een code het systeem vertellen dat het goed met je gaat. (deze mogelijkheid is er nog niet voor I phone, er wordt aan gewerkt)
  4. Woefonline.nl is in de maak (eigenlijk technisch klaar) en wordt op dit moment gebruiksvriendelijk gemaakt.

We hebben de volgende Pakketten voor je:

  • Brons: Pep beschikbaar en oproepbaar (geen platform optie of ook, of beperkt?)
  • Zilver: meerdere Pep’s beschikbaar en oproepbaar (platform optie)
  • Goud: zoals zilver, maar ook nog professionele (g) gz werker oproepbaar (of die dan onmiddellijk ter beschikking is weet je niet/ kun je niet garanderen), (platform optie)
  • Bonus: optie; jaarabonnement met 20% korting (11,87 / 14,87 = € 3 per maand); bij elke abonnementsvorm (brons, zilver, goud) beschikbaar.
  • Last but not least, het volgende level na de Pep is nu helemaal gratis voor je. Als je Pep niet regeert nemen wij persoonlijk contact met je op en zorgen dat je de hulp krijgt die nodig is, je krijgt wat er nu is voor bovengenoemde prijzen.

vul het aanmeld formulier hier onder in en klik op verzend.

Klik hier voor onze algemene leveringsvoorwaarden.

KvK : 64919846
Btw: 8559.03.351.B.01


webdesign: MM IT Solutions International - Lars Wierenga